Плавушата и хирургот (виц)

Плавушата го прашува хирургот:
– Кога повторно ќе можам да имам с*кс?
– Не знам госпоѓо. Јас 30 години сум хирург и прв пат во кариерата некој ми поставува такво прашање после операција на крајници.