Плавушата има лоша навика кога некој ќе ѝ рече дека треба да дува

Полицаецот не очекуваше ваква реакција. Барем сфати дали е пијана или не, иако мерењето беше неуспешно.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.