Плавушата има нешто многу важно да ви објасни за целата ситуација

Како некои луѓе не сфаќаат, а толку е очигледно што се случува и која е причината?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.