Плавушата испуштаа смешни звуци на тренинг

Кој рече дека во англискиот јазик немало буква „Њ“?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.