Плавушата Кејт Овенс е навистина прекрасна, но да не ти е дома! Ти не можеш да заработиш толку, колку што таа може да изеде!

Да ја видиме Кејт на дело како збриша џиновски хот-дог од 1 метар, преполн со разни калорични состојки.