Плавушата пие пиво со инка… Што може да тргне наопаку?

Проблемот е што си ја наполнила инката однапред, а логиката слабо и работи поради бојата на косата :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.