Плавушата преку снимање видео се соочи со најдобрата другарка која спиела со нејзиниот дечко

Еј дечки, сакате ли да играте 2 вистини и 1 лага? Правилата се едноставни, девојката кажува 3 работи за себе од кои само 1 е лага. Плавушата кажа дека е плвуша, дека играла кошарка (лага) и дека Викторија спие со нејзиниот дечко.

Пред некое време видовме уште едно вакво слично соочување, кликнете тука.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.