Плавушата сега ќе ви раскаже зошто се разведува

Пред 10 дена ми беше роденден. Станавме сабајле, на мажот ми не му текна, дури ни на моето дете не му текна. И така отидов на работа…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.