Плавушата си фатила нов дечко, арно ама нешто заборавила во тоалетот

Душо, ајде да се преправаме дека ова никогаш не се случило!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.