Плавушата заборави дека е во тесен фустан, па направи јака шпага

Фустанот не издржа и им ги исполни желбите на присутните среќлии.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.