Плавушата знае финта со лижавче, која мотивира девојките повеќе да вежбаат дома

Сега ќе ви покаже како таа се мотивира за вежбање со лижавчето.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.