Плавушите прв пат дошле во фитнес центар и си нашле идеална справа?! Па ова било повозбудливо отколку што мислеа :)

Плавушта што снима вели 2 во 1 била справата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.