Плавушта реално го избоксира противникот на виртуелна реалност

Девојката малку повеќе се внесе во видео играта и заборави дека се наоѓа пред телевизор.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.