Плеј стејшн 5-ката не е единственото изненадување во ова видео

Во најавата девојката вели: „Му купив на брат ми нов Плеј стејшн 5 за роденден и му го поставив во собата во студентскиот дом. Сега ќе се обидам да ја снимам неговата реакција.“