По Балканот се шири муабет дека македонските пари е невозможно да се искинат

Кој пробал, знае! Овој млад дечко од Хрватска проба да види дали е вистина.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.