По новогодишната елка на плоштадот се познава дали народот живее во сиромаштија

Во рускиот град Воронеж, градоначалникот направил елементарна грешка. Лампионите на елката на плоштадот биле обични, како оние што си ги ставаме на елките дома, па еден не остана во долниот дел од елката.

Прашање за вас: Што мислите, за колку време кај нас би ги снемло ваквите лмпиони?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.