По пожарите Турција ја зафатија масовни поплави

Како да не беше доволно што Турција гореше со денови сега наредната катастрофа им се поплавите.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!