Победник во категоријата „Најдобар дочек на Новата 2020 година“ е последниот руски комунист

Гледајте со звук до крај!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.