Побрутална сообраќајка со камион не сум видел во животот!

Предупредување: Видеото може да во вознемири! 5 луѓе ги загубија животите во оваа брутална сообраќајка во северозападна Кина, кога камион буквално ги срамни со земја нивните куќи.