Почетоците на Кунг-фу панда во реалниот живот

Малиот битно има голема желба и еден ден ќе успее.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.