Подарок за 8-ми март (виц)

Ноќта 7-ми спроти 8-ми март, пред полноќ. Жената и мажот се во кревет и жената вели:
– Драги, не можам да заспијам, сакаш ли да…
– Спиј сега, подароците не треба да се даваат пред празник.