Подготовките за ЦРНИОТ ПЕТОК се во крајна фаза! Гледајте внимателно како се прави тоа!

Целиот цивилизиран свет го прифати денешниот ден како ден за огромни попусти, но трговците не ретко прават финти како оваа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.