Подобро да имаш добри кочници, пред да тргнеш по овој пат во Јапонија

Ова е Јапонскиот мост Јошима Охаши. Ги поврзува префектурите Шимане и Тотори од 2004 година. Всушност, ова е најобична нгорнина и нема ништо посебно во неа, сѐ додека не ја погледнете од „вистинскиот“ агол.