Погледнете ги сликите на полскиот уметник кој знае сè за грдата страна на нашиот свет

Павел Кучински е познат полски карикатурист, чии илустрации ја откриваат темната страна на модерното општество. Уметникот започна да работи на сатирични илустрации во 2006 година.

Сега тој се смета за жив класик на овој жанр. Неговите дела навистина ќе разбудат повеќе прашања во вашата психа. На пример, која е целта на модерното општество?