Погледнете го подетално целосно електричното, златно BMW i4, кое е најава за електричните чудовишта кои ќе започнат да ги продаваат наредната година

Едно полнење на батеријата е доволно да се поминат дури 600 километри. BMW i4 има 530 коњи, крева 100-ка за 4 секунди и достигнува максимална брзина над 200 км/час.