Погледнете како изгледаат сестрите на познати актерки

Семејството игра огромна улога во животот на една личност, но голем број други фактори влијаат на тоа како ќе испадне неговата идна судбина.

Знаеме многу случаи кога луѓето родени во исто семејство оделе по сосема различни патишта. Едни од таквите ретки случаи се и овие сестри на познати личности кои ретко кој знае дека воопшто постојат.

Мишел и Дади Фајфер

Никол и Ентони Кидман

Летиција и Мари-Анге Каста

Кетрин и Франсоа Денев

Ава и Беатрис (лево) Гарднер

Ванеса и Алисон Парадис

Џоан и Џеки Колинс

Пенелопе и Моника Круз

Шерон и Кели Стоун

Софија Лорен и Марија Скоколоне