Погледнете како започна пожарот во еден бразилски супермаркет и во што се претвори

Секој пожар започнува со една искра, со нечие мало невнимание и ако не се спречи на самиот почеток, штетите можат да бидат огромни, дури и со човечки жртви. Од бразилскиот супермаркет Атакадо остана само пепел, но за среќа немаше жртви.

Откако ги вратиле снимките од безбедносните камери, ја пронашле и причината за пожарот, девојчето си играло со кибритот: