Погледнете каков подарок си најде човеков под елката!

Некој изгледа цела година бил непослушен, штом Дедо Мраз му оставил ваков подарок под елката.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!