Погледнете колку се изменија актерите од познатата серија Клон по цели 20 години

Сега „во мода“ се турските серии, но некогаш сите „лудуваа“ по шпанските и бразилските сапуници. Бразилската серија „Клон“ е теленовела што сите ја гледаа во раните 2000.

Сега поскоро 20 години од нејзиното прикажување најверојатно некои од вас сѐ уште се сеќаваат на убавицата Жаде и нејзиниот љубовник Лукас, како и живописните улици на мароканскиот пазар.

1. Џована Антонели (Жаде)

2. Мурило Беничио (Лукас, Диогу, Лео)

3. Вера Фишер (Ивети)

3. Летиција Сабатела (Латифа)

4. Далтон Виг (Саид)

5. Карла Дијаз (Хадижа)

6. Стефани Бриту (Самира)

7. Даниела Ескобар (Маиза)

8. Марсел Новаис (Шанди)

9. Нивеа Стелман (Ранија)

10. Кристијана Оливеира (Алисина)

11. Дебора Фалабела (Мел)

12. Елиана Жардини (Назира)

13. Лучијано Шафир (Зејн)

14. Тијаго Оливеира (Амин)