Погодете која песна ја слуша фитнес манијакот?

Животот е поубав и сѐ е полесно, кога ќе ти се погоди песната.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.