Погодете која од другарките во џипот е најпијана?!

Помош: Најпијана е онаа што најпровокативно игра.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.