Погодете колку години имаат

Овие дами целосно им се противат на годините.

„Јас имам 48, внука ми има 3 години“

„Јас имам 50 но годините се само број“

„36 години“

„Јас имам 50, ќерка ми 32, а внук ми 14“

„Имам 60 години“

„Имам 40, но се чувствувам како 29“

„Имам 37“

„Имам 46 години“

„Имам 52 години“

„45-годишна и 24-годишна“

„Мојот син и јас, јас имам 45, а мојот син 28“

„Јас имам 37 години“

„Имам 49 години, ова е пред да си легнам“

„Вчера наполнив 40“

45-годишна

37-годишна

„Имам 52 години, но се чувствувам како 35“

„Имам 48 години и имам 4 деца, најмалото има 7 години“

„Јас и мајка ми, јас имам 37 години, а мајка ми 55, нема филтери.“