Погодете за кој цртан филм на Дизни станува збор само според овие емотикони

Кога бевме деца, цело време гледавме анимирани филмови на Дизни. Многумина од нас танцуваа и пееја заедно со нашите омилени ликови, така што веројатно не е премногу тешко да се сфати насловот на цртаниот филм кога се изразуваме со емотикони. Докажете дека сте вистински обожавател и решете ги овие 10 загатки (доколку заглавите прашајте ги вашите најмали).