Погодете за што чекаат во огромни редици овие Холанѓани? Помош: Не е тоалетна хартија!

Откако владата најави дека легалните продавници за марихуана ќе престанат со работа поради вирусот, пред секоја од нив се формираше ваква огромна редица.