Погребот не тргна според планираното (Жестоко!)

Еве зошто ракија за душа на покојниот се дава откако ќе завршат сите церемонии.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!