Погрешен број (виц)

– Ало, добар ден!
– Добар ден, повелете!
– Со кого разговарам?
– Ова е продавница за чевли.
– Извинете, изгледа ми дадоа погрешен број.
– Нема проблем, дојдете, ќе ги замениме!