Погрешен избор: 25-годишната девојка отишла на одмор со својата мајка

Мајката има забелешки околу однесувањето на девојката, кое е многу провокативно и непримерно.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.