Полека бе Буцо! Попот му направи финта на скокачот по крстот

Од пуста желба да се фати крстот, сите му се изнасмеаја.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.