Полека бе, полека! Каде ѝ тргна со таков ентузијазам!

Кратко свадбарско видео со брз и смешен пресврт. Ти мислиш со жена му играл, а тој со младата сваќа :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.