Поли арт (тешка логичка игра)

Дадени ви се делови од слика, која се гледа само од еден единствен агол. Ротирајте ги деловите за да ја добиете сликата.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.