Полицаец ја фати својата неверна сопруга со швалерот за време на рутинска проверка

Човекот многу се изненади кога виде познато лице до непознатиот човек кој слушајно го стопирал. Да, тоа била неговата сопруга, која непознатиот човек ја запознал на Тиндер (социјална мрежа за запознавање). Неговата реакција е за секаков поздрав.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.