Полицаец на пракса во Штип (Гледајте до крај!)

Автомобилите смеат да поминат само кога тој ќе им каже, а кој го слуша, тоа е друго прашање.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.