Полицаецот брзо ја смири страста на девојката

Не му требаше многу за да ја вразуми.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!