Полицаецот и возачот без документи и без опрема (виц)

Македонски полицаец запира возач:
– Господине, ремен немате, ПП апарат немате, возачка немате, сообраќајна немате… а што имате?
– 50 евра.
– Па така кажете, со клешти ли да ви ги вадам…