Полицаецот не пронајде дрога во автомобилот на „сомнителните афроамериканци“, па им подметна малку

Камерата на телото на полицаецот ја сними целата акција. Токму за вакви работи се протестите во САД. За да биде трагедијта поголема, човекот на совозачкото седиште неодамна имал операција на стомакот, за што им кажа на полицајците, но и покрај тоа тие го легнаа на земја и го уапсија.