Полицаецот се мачи да остане професионалец и да не зјапа во позадината на UFC ѕвездата Миша Тејт

Даде сè од себе кутриот, но едноставно е посилно од него.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.