Полицијата уапси маж кој само купил необичен подарок за сопругата

Полицијата стопирала маж кој со себе носел необичен пакет. Кога го отвориле сфатиле дека внатре има 1кг марихуана. Но, човекот упорно тврдел дека не е дилер туку дека ова е само подарок за сопругата. Подарокот за сопругата може да го чини до 10 години затвор.