Полицискиот автомобил сака да запре камион, но камионот не сака да запре. Што можат да му направат?

Предупредување: Видеото содржи сцени на насилство кои можат да ве вознемират!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!