Полициското куче откажа послушност додека полицијата апсеше осомничен кој не даваше никаков отпор

Секое апсење во Америка сега е под лупа, особено ако осомничениот е афроамериканец. Па така и ова видео се рашири на социјалните мрежи.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!