Полицајците добиле дојава за оваа огромна цистерна и сега ќе ви покажат што најдоа внатре

Во светот на криминалот, секогаш има некој што заглавил до гуша и за да се одглави, мора да соработува со полицијата. Веројатно и овој случај беше некој сличен, затоа што полицаецот точно знаеше што треба да направи, па дури и да сними.

Во камионот најдоа вкупно 1100 килограми марихуна.